tisdag, april 14, 2009

Molningt men inte kallt..

Det är så dagens väder ser ut.. Vaknade vid ungefär åttatiden.. Gick upp med lillan och gav henne frukost runt nio.. Sen har vi kluddat med vår tv, blir väl att man får ringa till Tele2 o höra vad problemet är..

Blev avbröten en stund.. :P hehe.. Men nu är jag här o skriver igen ;)

Denna dagen kommer bli städning här hemma.. Behövs verkligen fast de går nog fort.. Så de står överst på schemat, sen när klockan blir 16 så är de dags att börja springa nere i tvättstugan.. :) Skönt o få undan lite tvätt, ska även se om vi kan ta lite extra tvätt idag sånt som vi kanske ska börja använda som bara legat en stor del.. :P hehe.. Så de är nytvättat när man använder de ;) ja vi får se.. Kan nog bli rätt så mycket tvätt så vi får se helt enkelt vad jag gör.. :)

Sen när man har tvättat så är nästan dagen slut, ja då är de dags att typ titta tv o sen sova.. För att gå upp i morgon igen o fixa o dona.. Men ja vi får se vart dagen leder, blir väl inte mycket mer än de jag har skrevet här.. Ska se om vi ska hitta på något med Natalia idag också, ja vi får se vad vädret säger... Börjar de regna eller något sånt så blir de inget men de kanske blir om solen tittar fram :P hehe..

Nej nu smiter jag igen.. Ska se om de finns någon skoj o snacka med på msn ;) hihi..
Kramsiar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar